måndag 1 november 2010

Gomorron på er


Ja nog gick den här natten också ... sovit både bra och dåligt! Hur nu det går ihop - men jag har varit vaken åtskilliga gånger under natten, men ändå fått somna om direkt.
Vaknat upp till en mörk morron, med nollväder, lite frostigt på marken och förstås - bilrutor som hade ett tunt lager is på sig! Det var bara att sätta i motorvärmarsladden - så kupévärmaren började blåsa varmluft i bilen. Inget kul att sätta sig i en kall bil och inte är det bra heller.
Annars sitter jag här på jobbet - med min kaffekopp bredvid mig och är alldeles ensam. "ensam på jobbet" ...
Jag klev upp kring 04.20 och när jag kom in i köket och skulle tända lamporna där, så såg jag att en taxi stod hos grannen - som tydligen skulle ut och resa i jobbet sitt! Tur man slipper det - skulle absolut inte gilla det - tur vi är olika! För mig är det viktigt att få vara hemma - även om det också är kul att åka bort, men då vill jag göra det med gubben min!! Och inte själv bara.
Skall ta och göra ett besök hos några av er och se vad ni haft för er. Därför säger jag "redan nu" gomorron och på återseende. Ha en bra dag alla goa människor, bloggare, läsers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack alla goa som skriver en kommentar till mig,
ni är så snälla och jag blir så glad.
Hoppas ni hälsar på mig igen snart.
♥Kram Nyckelpigan♥